Fedák Csaba
+36 (20) 927 9631
fedak.csaba@ving.hu

Gyönyörű panoráma és sok lehetőség Árpádföld szívében

86 000 000 Ft
140 m2
Családi ház

 

Gyönyörű panoráma és sok lehetőség Árpádföld szívében

Adatokban:
• 4 szint, mindegyik vizesblokkal
• több, mint 200 négyzetméter hasznos terület
• teherautóval is használható szerelőaknás garázs 3 autónak
• akár 3 külön funkció: 2 lakás + 1 vállalkozás
• saját építkezés, minőségi anyagok, időtálló szigetelés – falon belül
• dupla vízszigetelés, stabil és mély alapozás > száraz helyiségek
• kert és panoráma a városra

Kicsit bővebben:

Négy szintes családi házat kínálok eladásra Árpádföld központi, ám mégis nyugodt részén. A házat jelenlegi tulajdonosa magának építette a nyolcvanas években. A kor legjobb minőségű alapanyagai, legkorszerűbb technológiával kerültek felhasználásra az építkezés során. Stabil alapokon, Leier falazóblokkokkal, falon belüli szigeteléssel készült ház minden helyisége padlófűtéssel ellátott. A tulajdonos részt vett a munkában és személyesen ellenőrzött minden folyamatot. Ez a szemlélet és szakértelem hozta létre a család életterét, a vállalkozás helyszínét – 4 szinten, 60 négyzetméter alapterületen.

Sorban haladva: az utcaszinten található a garázs, mely autószerelő aknával, illetve a födémen felfüggesztésre alkalmas megoldásokkal mindenkinek hasznára válik, aki szereti az autókat maga szerelni. Akár 3 autónak van hely a kazánház és a terasz felől is megközelíthető raktár mellett. Ezen a szinten, a ház mellett lett kialakítva egy műhely, öltözővel, vizes blokkal. Üveges tetején át természetes fényt kap, az utcáról külön bejárható – bármilyen vállalkozásnak, irodának alkalmas – de méreténél fogva plusz garázsként is funkcionálhat.

A földszint a közösségi élettér: konyha + étkező és a napfényes nappali, valamint kijárat a 10 négyzetméteres teraszra és a kertbe, ahol bográcsozóhely is ki lett alakítva. A bejáratnál vendég toalett is található.

Az emeleti 3 hálószobából kettő az utca, egy a kert felé néz. Ezen a szinten található még külön WC bidével, valamint tusolóval, káddal és dupla mosdóval kialakított tágas fürdőszoba is.

A tetőtér külön lakrésznek lett tervezve, így nem csak a hideg-meleg víz, de a gáz is fel lett vezetve. Jelenleg egy nagy szoba és tusolós fürdőszoba az elrendezése, de könnyen külön kis lakássá alakítható.

A környék nem csak közlekedési szempontból, hanem ellátottság szerint is nagyszerű helyen található. Néhány perc sétával elérhető többek között éjjel-nappali bolt, éttermek, gyógyszertár és barkácsbolt is. Buszmegállókat száz méteren belül találunk, a belváros 20 perc alatt elérhető.

Az ingatlan rövid időn belül költözhető, rugalmasan megtekinthető. Érdemes megnézni, jöjjön el és szeressen bele!

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Azonosító
387867
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Budapest 16. kerület, Csömöri út
Méret
140 m2
Telek méret
300 m2
Hálószobák száma
4 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
3 db
Szintek száma
4
Emeleti jellemző
Belső szintes
Fűtés
Egyedi gáz / padlófűtés
Állapot
Átlagos
Felújítva
2008
Parkolás
Garázs
Tájolás
Dél
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, kerti grillezőhely, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, padlófűtés, szerelőakna, kertkapcsolat